BEKIJK DE TRAILER HIERONDER

Zo heb je Tetris® nog nooit gezien! Ervaar de wereldwijd populaire en beroemde puzzelsensatie in 3D en raak verslingerd aan nieuwe, verslavende spelstanden!

PARTY-STANDEN

In deze uiterst vermakelijke spelstanden laat Tetris® zich van zijn wilde kant zien. Ze zien er bovendien geweldig uit in 3D, dus zorg dat je die 3D-schuifknop omhoog schuift.

Screencap - Jigsaw Screencap - Jigsaw

NIEUWE SPELSTAND PUZZEL

Dit zijn geen gewone Tetriminos: elk vallende blok is een puzzelstukje. Schuif, draai en plaats de stukjes bij elkaar om je afbeelding te zien te krijgen.

Screencap - Shadow Wide Screencap - Shadow Wide

SCHADUW

Local Play: Tot en met 2 spelers

Achter de schaduwvorm gaat een coole afbeelding schuil. Draai en versleep de vallende Tetriminos om de vorm op te bouwen en de afbeelding te zien te krijgen.

Screencap - Fit Screencap - Fit

NIEUWE SPELSTAND FIT

Er vliegt een muur van blokken recht op je af en de enige manier om deze muur te stoppen is door Tetriminos op de lege plekken af te vuren. Een snelle blik en nog snellere vingers vereist!

Screencap - Tower Climber Screencap - Tower Climber

TORENKLIMMER

Tetriminos vallen neer rond de toren en vormen de enige manier waarop onze vastbesloten klimmer naar boven kan. Lukt het jou om de blokken zo te gebruiken dat hij de top kan bereiken?

Screencap - Bombliss Plus Screencap - Bombliss Plus

BOMBARIE PLUS

Ben je in een vernielzuchtige bui? Probeer dan deze spelstand eens. Ieder stukje dat je laat vallen bevat een bom. Als je rijen wegspeelt, exploderen de omliggende gebieden. Speel alle rijen weg om naar het volgende level te gaan!

Screencap - Stage Racer Plus Screencap - Stage Racer Plus

LEVELRACER PLUS

Local Play: Tot en met 8 spelers

Dit is een race naar de bodem, waarbij je Tetrimino snel door een uitdagend parkoers valt. Je moet het stuk snel kunnen laten springen en draaien, wil je je doel bereiken.

Screencap - Capture Screencap - Capture

NIEUWE SPELSTAND VANGEN

Local Play: Tot en met 2 spelers

In de Matrix zitten irritante sterren verscholen, die je alleen kunt laten verdwijnen door ze te vangen met een Tetrimino met de juiste kleur.

Screencap - Master Mode Screencap - Master Mode

MASTER MODE

Vind je jezelf een echte kanjer met Tetris? Dat zullen we nog wel eens zien. In deze spelstand vallen stukken sneller dan het oog kan zien. Speel zoveel rijen weg als je kunt. Pas als dat er meer zijn dan een handvol, zijn we onder de indruk!

Screencap - Sprint Screencap - Sprint

SPRINT

Werk als de bliksem om zo snel als je kunt 40 rijen weg te spelen in deze hectische spelstand. Je hebt snelheid, vaardigheid en precisie nodig om je tijden laag te houden.

AR MODES

Gebruik de AR-kaart met het vraagteken die je bij je Nintendo 3DS-systeem hebt gekregen, en zie hoe Tetris® zich ontvouwt in de echte wereld met deze verbluffende nieuwe spelstanden!

Wat zijn AR-kaarten?

AR-MARATHON

In deze spelstand verschijnt een miniatuurversie van een Matrix op de vloer of keukentafel. Speel zo snel als je kunt 50 rijen weg. Aan bepaalde Tetriminos zitten bommen vast: bevinden deze zich op een weggespeelde rij, dan verschuift het hele veld en moet je de houding van je lichaam en je Nintendo 3DS-systeem daarop aanpassen.

AR Cards
Screencap - AR Marathon Screencap - AR Marathon
Screencap - AR Climber Screencap - AR Climber
Screencap - AR Climber Screencap - AR Climber

AR-KLIMMER

In deze spelstand dwingt je om in beweging te komen. Draai 360 graden rond de AR-kaart, om je stukken op te stapelen op een cilindervormig veld. Een miniatuurklimmer probeert de top van de toren te bereiken en daar heeft hij jouw hulp bij nodig. Stapel je blokken zorgvuldig op, zodat hij stapje voor stapje naar boven kan klimmen. Maar pas op dat je hem niet verplettert onder een vallende Tetrimino!

MEERSPELERSTANDEN

Een potje Tetris kan zelfs nog leuker zijn als je het met een vriend speelt, zeker als je het op kunt nemen tegen wel zeven spelers tegelijk. Dankzij allerlei verschillende speltypes zullen jij en je vrienden een hoop puzzelplezier beleven.

Screencap - Local Play Screencap - Local Play

LOCAL PLAY

Neem het in vijf speltypes op tegen maximaal zeven andere spelers. Kies uit VS Wedstrijd, VS Levelracer, VS Schaduw, VS Fotograferen en Coöp Torenklimmer. Je hebt slechts één Game Card nodig en voor iedere speler een Nintendo 3DS-systeem. Stapelen maar!

Screencap - Download Play Screencap - Download Play

DOWNLOAD PLAY

Via Download Play kunnen jij en je vrienden samen uitmaken wie zich de beste Tetris-speler mag noemen in drie spelstanden: Marathon met iedereen, Gekte met iedereen en VS Wedstrijd. Je hebt slechts één exemplaar van het spel nodig en voor iedere speler een Nintendo 3DS-systeem.

Screencap - Online Play Screencap - Online Play

ONLINE PLAY

Beproef je Tetris-vaardigheden tegen andere spelers van over de hele wereld via Online Play. Kies specifieke vrienden uit je vriendenlijst of neem het op tegen een willekeurige tegenstander aan de andere kant van de wereld.

In deze spannende wedstrijden verschijnen er allerlei maffe nieuwe voorwerpen, terwijl een online klassementsysteem de resultaten van iedere gespeelde wedstrijd bijhoudt. Probeer de rest van de wereld te verslaan en laat je tegenstanders zien wat je kunt!

Tetris
Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris Tetris